YASED'den "ekonomik önceliklere odaklanalım" çağrısı

İstanbul, 10 Haziran () - Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, 7 Haziran seçimlerinin değerlendirerek, "vakit kaybetmeden" ortak akıl, uzlaşı ve beraberlik içinde geleceğe odaklanma çağrısı yaptı. Yaptığı...

10 Haziran 2015 Çarşamba 16:47
YASED'den






İstanbul, 10 Haziran () - Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, 7 Haziran seçimlerinin değerlendirerek, "vakit kaybetmeden" ortak akıl, uzlaşı ve beraberlik içinde geleceğe odaklanma çağrısı yaptı.

Yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de demokrasi açısından önemli bir seçim sürecinin geride bırakıldığını vurgulayan Erdem, vakit kaybetmeden ortak akıl, uzlaşı ve beraberlik çerçevesinde geleceğe odaklanma çağrısı yapatı ve ekledi:

"Her zaman olduğu gibi bu süreçte de ülke menfaatlerinin her şeyden önde tutulması gerekli. Önümüzdeki dönemde de ülkemizin sahip olduğu bölgesel bir güç olma potansiyelinin hayata geçirilmesi, küresel rekabet gücümüzün artırılması ve yatırım ortamının iyileştirilmesi için gerekli olan tüm ekonomik, hukuki ve yapısal reformlara hızla odaklanmak önceliğimiz olmalıdır. Kamu ve özel sektörün mutlak bir iş birliği içinde çalışarak, ekonomide gereken adımları atması son derece büyük bir önem taşımaktadır."

(Fotoğraflı)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.