Fenerbahçe bu futbolla şampiyon olamaz

   Fenerbahçe teknik direktör Erol Bulut ve hakem Cüneyt Çakır sayesinde üç puanı Galatasaray’a verdi.

   Fenerbahçe bu oyun anlayışı ile şampiyon olamaz.Fenerbahçe teknik heyetinin hiç bir mazereti yok.En iyi transferi Fenerbahçe yaptı.En zengin kadroya Fenerbahçe sahip.En iyi kadro Fenerbahçe’de.Sonuç? Fenerbahçe yıllardır evinde yenilmediği Galatasaray’a yeniliyor.Yine yıllardır evinde yenilmediği Beşiktaş'a yenildi.

  Sebebi ne?Başta teknik heyet sonra Cüneyt Çakır.Cüneyt Çakır kariyerinin en kötü maçını yönetti.Fenerbahçe tekinik heyeti en iyi kadroya sahipler ama en kötü onbirle sahaya çıktılar.Çıkmakta kalmadı kötü futbola tahammül ettiler.Golden sonra oyuna müdahale ettiler.

   Fenerbahçe iyi futbol oynamadan kazanıyor ve kaybediyor.Haftalar geçti sezon başlayalı ama hala ortada bir futbol anlayışı yok.Hatayspor maçını zor bela kazandı.Çaykur Rizespor maçını zor bela kazandı. 

   Fenerbahçe'de oyuncular hazır ama teknik heyeti hazır değil.Hocam bu maça bu kadro ile çıkılmaz.Baktınız olmuyor, hemen oyuncu değişikliğine gidilir.Erol Hoca anlık değişikliklerde etkisiz.Mert Hakan, Ozan haftalardır beklenen performansı veremiyorlar.

   Sonuç;Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı.Yönetimi, futbolcuları ile.Teknik heyet hariç.Ama sonuçta şampiyon olacaklarına inanıyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.