Fenerbahçe deplasmandan yine eli boş dönüyor….        

   Fenerbahçe zorlu Sivas deplasmanından eli boş döndü.Sivas’ta sadece 3 puan kaybetmedi sarı lacivertliler.Üç puan kaybetmenin yanında Rodrigues ve Ozan Tufan’ı gereksiz yere kırmızı karttan kaybettiler.

  Oyuna dengeli başlayan sarılacivertliler ilk yarının ortalarında defansta az adamla yakalanınca kalelerinde golü gördüler.Bu golden sonra Fenerbahçe oyunda dengeleri kaybetti.Oyunun hakimi Sivasspor oldu.Sivasspor gibi hızlı hücuma çıkan bir takıma karşı 3'lü orta saha ile başlamak gerekirdi.Ersun Yanal bunu tercih etmedi. 

   Rıza Çalımbay ve oyuncularını tebrik etmek lazım.Fenerbahçe’ye futbol dersi verdiler.Neredeyse tüm ikili mücadeleleri kazandılar.Hızlı kontratlarda son derece başarılı oynadılar.Haklı olarak sahadan galip ayrıldılar.

   Fenerbahçe gücü bu kadar.Fazla birşey beklemek yanlış olur.Ersun Yanal elinden gelen tüm değişiklileri maçı kazanma adına yaptı.Ancak Fenerbahçe bu kadrosu ve futbol anlayışı ile şampiyonluk yarışında iddialı olamaz.Oyuncularda maç kazanma hırsı yok.Rakibi rahatsız etmiyorlar.Sadece ikinci yarıda Ozan Tufan oyuna ağırlığını koymaya çalıştı.Ancak çabası yetmedi.

   Beş puan geriden geldikleri Sivas’tan 8 puan farkla geri dönüyorlar.Lig yarışında şampiyonluk iddiasından bir hayli uzaklaştılar.

   Fenerbahçe oyun içinde topla çok oynayan çok pas yapan takım olabilir.Ama futbol sonuç oyunu.Skora bakarlar.Sonuçta sarı lacivertlilerin bu seneki deplasman karnesi oldukça zayıf.

   Haftaya Beşiktaş ile evinde oynayacaklar.Taraftarlarının önünde bu maçı almaları gerekiyor.Beşiktaş maçını kazanmaları halinde Lig yarışından kopmazlar.Aksi halde Lig Fenerbahçe için erken biter.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.