Fenerbahçe eksi dokuz derecede dondu kaldı

   Fenerbahçe son derece zor olan Demir Grup Sivas deplasmanından bir puanla dönüyor.Aslında hem Fenerbahçe, hem de Sivasspor maça değil ağır soğuğa karşı maç yaptılar.

    Sivas maçında hava sıcaklığı eksi 9  derece oldu.BB Erzurumspor maçını hava koşulları nedeniyle saat 16.00’da oynatan Federasyon, eksi dokuz derecede olan Sivas’ta maçı neden 19.00’da oynattı.

   Maça dönecek olursak Fenerbahçe elindeki imkanlarla en iyi onbirle sahaya çıktı.Cezalı durumda olan Ozan yerine cezası biten Mert Hakan yer oynadı.Ancak hava şartlarının ağırlık kazandığı maçta gerek DG Sivasspor, gerekse Fenerbahçe’li oyuncular sahada zor şartlar altında oyun oynadılar.Sahada hava koşullarına meydan okuyan tek oyuncu Gustavo oldu.Önceki beş maçlık galibiyet serisinde izlediğimiz Fenerbahçe'yi gözlerimiz aradı.

   Bu şartlar altında oynanan maçtagerek Fenerbahçe, gerek se Sivasspor'lu oyuncular ellinden geleni yaptı ancak gol yollarında etkili olamadılar.Zor hava şartlarında oynanan bu karşılaşmadan Fenerbahçe şampiyonluk için altın değerinde puanla çıkmayı bildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.