Fenerbahçe kolay maçı zor kazandı

   Fenerbahçe Rizespor maçını zorlanarak kazanmasını bildi.Fenerbahçe uzun müddet on kişi oynadığı karşılamayı Valencia’nın golüyle kazandı.

  Uzun süre on kişi dedim zira maç boyunca Ozan oyunda yoktu.Ozan kendine verilen şansları iyi değerlendiremiyor.Bu anlayışla giderse çok iyi bir yedek olacak.Bu kadar kötü oynanmaz.Geçen Kayserispor maçında da çok kötü futbol  oynadı.Çaykur Rizespor maçında da.

   Kayserispor maçında oyunu rakibe üçüncü bölgede kabul ettiren sarılacivertliler eksik Rizespor karşısında bu oyunu nu gösteremediler.Teknik Direktör Erol Bulut takımına ne oynatmak istediğini anlamak mümkün değil.Fenerbahçe’nin ne oynadığı anlamak mümkün değil.Valencia ilk yarı sonunda frikikten golü bulmasa maç berabere tamamlanacak.

   Fenerbahçe bir hafta süper bir hafta çok kötü futbol oynuyor.Kendi evinde oynayan sarılacivertlileri izleseniz sanırsınız maç Rize’de oynanıyor.

   Fenerbahçe kolay kazanacağı maçı kazanmasını bildi.Ve Teknik Direktörleri Erol Bulut’a doğum günü hediyesi veridler.Önünde son derece zorlu Hatayspor maçı var.Umarım bu maçı puan kaybetmeden kazanırlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.