Fenerbahçe Malatyaspor’u elinden kaçırdı

   Fenerbahçe zorlu Malatya deplasmanından altın değerinde üç puanı kaçırıp bir puana razı oldu.Karşılaşmaya Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Muriq ve Mevlüt’ün sakatlıklarından dolayı uzun süredir forma şansı bulamayan Alper tercihi ile başladı.İlk bakışta sürpriz gibi görünen Alper tercihi oyun başlayınca yerinde bir tercih olduğu ortaya çıktı.

   Orta sahayı kalabalık tutup Malatya ataklarını önde kesmeyi amaçlayan ve hızlı ileri çıkmayı planlayan sarı lacivertliler bunu ilk yarıda başardılar.İlk yarıda dikkat çeken iki olay vardı.Birincisi Malatyasporlu futbolcuların her ikili mücadelede yerde kalıp oyunu soğutmaları ve Emre’nin kaçırdığı penaltı atışı.

   Hakemlerimiz maçlardaki sakatlıklarla alakalı oyunun durmasına çare bulmaları gerekiyor.Bizim Liği’miz kadar sakatlıktan ötürü oyunun durduğu başka bir Lig olduğunu sanmıyorum.Malatyaspor’lu hava topuna çıkıyor kendisine değen rakip oyuncu varsa hemen yerde yüzünde büyük bir acı ifadesi var ve yandan sağlık ekiplerinin sahaya girmesi için işaret ediliyor.Hiçbir futbolcunun sakatlanmasını asla istemem.Ekmeklerini kazanıyorlar.Emekleri alın terleri var.Ancak bu kadar temiz iyi niyetli oyuncuların arasında bu sakatlanma işini abartanlara da izin vermemek gerekiyor.Böyle olunca ne oyundaki futbolcular, ne seyredenler, ne de tv basında izleyenler maçtan hiçbir keyif almıyorlar.

   Oyuna dönecek olursak Fenerbahçe ilk yarıda istediği oyun düzenini rakibine kabul ettirdi.Özellikle sağ kanadı çok iyi kullandılar.Dirar,Moses ve Alper sağ kanadı bayağı zorladılar.

   İkinci yarıda sahada oyunu tamamen kontrol altına alan ve Malatyaspor’u kendi sahasında oynamaya mecbur bırakan Fenerbahçe seyrettik.Fizik kondisyon olarak ta rakibinden çok üstündüler.Sol kanattan Hasan Ali Kaldırım’da hucüma katkı yapınca sarı lacivertliler sağlı sollu rakibi ablukaya aldılar.Tek eksikleri forvet oyuncularının olmamasıydı.Alper oyunda kaldığı sürece görevini eksiksiz yaptı.Emre kaçırdığı penaltı atışı harici oyuna katkısı büyük oldu.

   Fenerbahçe çok rahat kazanacağı karşılaşmayı berabere bitirdi.Fenerbahçe’nin haftaya Göztepe deplasmanı var.Forvet sorunu çözülmezse işleri zor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.