Fenerbahçe Mesut’la mutlu

   Fenerbahçe Galatasaray ve Başakşehir maçlarından sonra çıktığı zorlu Karagümrük maçından zorlanmadan galip geldi

   Fenerbahçe maça Mesut ilk onbirde başladı.Ve çok geçmeden gördük ki Mesut sahada sarılacivertli oyuncuları yöneten isim oldu.Gerek oyunu gerek futbol anlayışı ile sahada devleşti.

   Mesut oynadığı vakit Fenerbahçe bir başka keyif veriyor.Mesut hem oynuyor hem oynatıyor.Alex’ten sonra uzun bir aradan sonra Fenerbahçe beklediği on numarasına kavuştu.Ve her geçen gün üstüne koyarak devam edeceği kesin.

   Özellikle ilk yarıda sarılacivertliler Karagümrük takımına top göstermediler.İkinci yarıda da aynı durum devam etti.Topla oynama oranlarında Fenerbahçe son derece üstün bir oran sağladı.Mesut ile Fenerbahçe’de değişen şeyler var.Öncelikle Ozan yeniden kazanıldı.Etkili bir oyun sergiledi.Sosa oyuna ağırlığını koydu.Ta ki Fenerbahçe ikinci golü atana kadar.İkinci golden sonra roller değişti.Oynayan Karagümrük oldu.Seyreden Fenerbahçe oldu.Fenerbahçe oyundan düştü.Ve kalesinde golü buldu.

   Valencia etkili oyunu ve attığı golle göz doldurdu.Defansta Serdar ve Szalai son derece etkili oynadılar.Kalede Altay güven verdi.

   Fenerbahçe Mesut ile ayrı bir havaya büründü.Yanına Pelkas, Gustavo ve İrfan Can Kahveci girdiğinde tutulmaz bir takım olur.

   Fenerbahçe önemli bir deplasman maçını kazandı.Ve yoluna devam etti.Kendisinin şampiyonluk yarışında en büyük aday olduğunu bir kez daha gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.