Fenerbahçe şampiyonluk yarışında büyük yol aldı

   Fenerbahçe sezonun ikinci yarısına Gaziantep galibiyeti ile başladı.Ardından evinde şampiyonluk yarışının en büyük adaylarında Başakşehir’i evinde ağırladı.Baştan sona sarı lacivertlilerin üstün oyunu ile devam karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

   Maçın ilk dakikasından itibaren sarı lacivertliler maçın mutlak hakimi oldular.Oynayan tüm oyuncular formalarının hakkını sonuna kadar verdiler.Başakşehir maça adeta beraberlik için çıkmış ve beraberlik yeterli diye baktı oyunda.

   Fenerbahçe’de kalede Altay olmak üzere tüm oyuncular bu maçı almak için şartlanmışlardı.Öyle oynadılar ve kazandılar.Şampiyonluk bizden sorulur dediler.Başakşehir’i sahadan sildiler.Okan Buruk ve öğrencilerine adeta futbol dersi verdiler.

   Fenerbahçe bu oyunu ile bu sene şampiyonluk yarışında en büyük aday.Haftaya Trabzon deplasmanından istedikleri puanla dönerlerse önlerinde rakip kalmaz.

   Bu akşamın yıldızı Krause oldu.Maçta her topta her atakta oyunun içinde kaldı.Attı attırdı.Fenerbahçe taraftarı artık rahat maç seyredebilir.Yıllardır özlemini duyduğu futbolu takımı oynuyor.Maçta tek tutuk oyuncu Tolga oldu.Teknik Direktör Ersun Yanal Tolga'nın durumunu fark ederek yaptığı değişiklik ile maça damgasını vurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.