Fenerbahçe zorlu Hatay deplasmanında 3 puanla çıktı

   Fenerbahçe Beşiktaş’ın Trabzonspor yenilgisi sonrası oturduğu liderlik koltuğunu Hatayspor galibiyeti ile sürdürdü.

   Pelkas’ın sakatlığı nedeniyle Mert Hakan’la başladığı karşılaşmada oyunun başından itibaren oyunda üstünlüğü kurdu.Ancak geçen karşılaşmada olduğu gibi bu karşılaşmada da aksayan oyuncu Ozan oldu.

   Ozan son derece kaliteli bir oyuncu.Kendine baktığı zaman, oyuna kendini verdiği zaman, özellikle dikine çıkışlarda durdurmak mümkün değil.Bu kadar güzel bir yetenek nasıl olurda kendini bu kadar kolay bırakır.Oyunda hiç yoktu.Ne zaman olacak bilinmez.

   Bunun dışında sarılacivertlilerde yeni transfer Samuel müthiş bir yetenek.Birebirde çok süratli.Rakip defans için tam bir kabus.Defansta ta Szalai aynı şekilde hem güven veriyor hem de kusursuz oynuyor.

   Maça dönecek olursak Hatayspor her takım çok zor deplasman.Ancak sarılacivertliler bu maçta Rizespor maçının aksine oyunu tamamen kontrol altında tuttular.Özellikle Hatayspor’da Boupendza müthiş bir yetenek.Birebirde kaldı mı son derece tehlikeli.Fenerbahçe maçında da birebir kaldı.Altay bu pozisyonlarda başarılı oldu gole izin vermedi.

   Gustavo ilk yarıda sakatlanınca ikinci yarıda zor anlar yaşadı.Ozan ve Mert Hakan rakip ataklarını kesmekte son derece yetersiz kaldılar.Özellikle yine Ozan diyecek olursak, oyunda hiç yokttu.Teknik Direktör Erol Bulut, Gustavo, Samuel ve Valencia yerine oyuna Samatta,Ferdi ve Sisse’yi aldı.Ve en son Mesut Özil ilk defa Fenerbahçe formasını giydi.

   Karşılaşmanın son yarım saati Hatayspor ile Altay arasında geçti.Altay maçta Hatayspor’a adeta kalesini kapattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.