Fenerbahçe’den futbol ve gol şov

  Lig yarışında beklene sonuçları alamayan sarılacivertliler Başakşehir maçı ile çıkışa geçmişlerdi.Kasımpaşa galibiyeti ile de hem güzel futbolları hemde golleri ile kendilerine olan güveni tazelediler.

   Erol Hoca maça Başakşehir maçından farklı bir onbirle çıktı.4-2-3-1 oyun anlayışı ile maça başladılar.Savunma önünde Ozan ve Mert Hakan görev alırken, orta sahada Valencia,Pelkas ve Sinan görev yaptı.Thiam tek forvet olarak ilerde yer aldı.

   Uzun zamandır takımda yer almayan Valencia nihayet formasına kavuştu.Caner ve Novak’ın yokluğunda mecburiyetten sol bekte Sadık görev alırken, savunmada Serdar Aziz yokluğunda Gustavo görev aldı.

   Keza aynı şekilde Sosa’nın yerine Sinan Gümüş ilk onbirde şans buldu.Fenerbahçe maçın özellikle ilk yarında son derece kontrollü oynadı ve Kasımpaşa’ya sadece bir gol pozisyonu yarattı.Bu uzun bir aradan sonra Fenerbahçe’de gördüğümüz en etkin oyun tarzıydı.Son oynadığı karşılaşmalarda eleştirdiğim Pelkas ise son derece etkili futbolu ile göz doldurdu.

  Karşılaşmanın ikinci yarısında da Fenerbahçe maçın kontrolünü elinde tutarak oynadı.Rakibini taze sahası içersine sokmadı ve gol pozisyonu vermedi.Sinan Gümüş ikinci yarıda daha fazla ileriye çıkarak hem rakip için tehlike yarattı hemde iyi bir futbol oynadı.

   Teknik Direktör Erol Bulut hastalıktan yeni çıkan Ozan Tufan’ı oyundan aldı yerine Sosa’yı oyuna dahil etti.Yine Valencia yerine oyuna 1.5 ay sonra Samatta dahil oldu.Maçta kapanışı Ferdi çok güzel bir gol yaptı ve Fenerbahçe maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

   Gecenin oyuncusu Thiam oldu.Kupa maçında sadece golü bulunan Thiam eski takımına karşı iki güzel gol etti.Şimdi gözler perşembe akşamı oynanacak Fenerbahçe-A.Alanyaspor maçına çevrildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.