27 yerinden kadın bıçaklayan zanlı serbest

Kartal'da bir hostesi 27 yerinden bıçaklayan zanlı için savcı 20 yıl hapis cezası istedi, mahkeme tutuksuz yargılamak için salıverdi.

22 Ocak 2016 Cuma 18:19
27 yerinden kadın bıçaklayan zanlı serbest








27 yerinden kadın bıçaklayan zanlı serbest


Kadın cinayetlerine davetiye çıkaran karar hukukçuları ve kadın hakları savunucusu STK'ları çileden çıkaracak cinsten. Kartal'da 26 yaşındaki hostesi, kuaförden çıktığı sırada tam 27 yerinden bıçaklayak yaralayan ancak serbest bırakılan üniversite öğrencisi hakkında savcı "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" ten dava açtı, 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

TEHDİT ETTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, üniversite öğrencisi şüpheli T.M'nin genç kadına husumet besleyerek tehditlerde bulunduğu ve B.Ç'ye ulaşmak için plan yaptığı belirtildi.

BAŞKA İSİMLE KENDİNİ TANITTI, ARKASINDAN BIÇAKLADI

İddianameye göre T.M, eskiden tanışıklığı olduğu belirtilen hostes B.Ç'ye sosyal paylaşım sitesi üzerinden bu kez kendini farklı bir isimle tanıttı.

ARKASINDAN YAKLAŞIP BİR ÇOK KEZ VE ÖLDÜRÜCÜ BÖLGELERİNE

Buluşma günü de genç kadını kuaförden çıktığı esnada arkasından gelip bir çok kez ve öldürücü bölgelerine vurmak suretiyle bıçakla yaraladı

"ADAM ÖLDÜRMEYE TAM TEŞEBBÜS" SUÇU

Savcılık olayda bir çok bıçak darbesi vurulmuş olmasının "öldürme kastıyla hareket edildiği" kanaatini oluşturduğunu ifade etti. T.M. hakkında "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianame Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İddianamenin kabul edilmesi halinde şüphelinin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ

2 yıllık hostes B.Ç., 29 Ağustos 2015 günü evinin yakınında bulunan kuaföre gitti. Bu sırada Hukuk Fakültesi öğrencisi T. M. (23) de kuaförün bulunduğu apartmana girerek bir süre burada bekledi. Daha sonra T. M. kuaförden çıkan B.Ç.'ye takip ederek bıçakla saldırdı. Genç kadını 27 yerinden bıçaklayan T. M. olaydan sonra kayıplara karıştı. Olaydan 4 gün sonra yakalanan T.M. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Olayın olduğu gün şüpheli T. M.'nin kuaförün bulunduğu apartmana giriş ve çıkış anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, T. M.'nin apartmandan hızlıca çıktığı görülüyor. Bıçaklama anı bu kameraların görüş alanına girmiyor, ancak etraftaki vatandaşların olayın olduğu yöne doğru koşturmaları ve çevrede yaşanan panik de görülüyor.

Son Güncelleme: 22.01.2016 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.