ABD'deki sel ve heyelanda bilanço ağırlaşıyor

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde şiddetli yağışların neden olduğu sel ve heyelanlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye çıktı.

11 Ocak 2018 Perşembe 12:30
ABD'deki sel ve heyelanda bilanço ağırlaşıyor






NEW YORK (AA)  Birbiri ardına gelen yangınlar, sel baskınları, ve soğuk hava dalgalarının ardından şimdi de çamur selleri Amerika'yı vurdu ABD'nin Kaliforniya eyaletinde şiddetli yağışların çamur seline neden olduğu eyaletin güneyinde arama kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Santa Barbara Bölge Şerifi Bill Brown, yaptığı açıklamada, selde hayatını kaybedenlerin sayısının 17'ye yükseldiğini, 28 kişinin yaralandığını bildirdi.

Brown, kayıp 13 kişinin aranmasına ise devam edildiğini belirtti.

Öte yandan, çamur seli altında kalan 100'den fazla evin yıkıldığı bölgede, çoğunlukla ünlülerin yaşadığı Montecito semtinde aralarında ABD'li talk show sunucusu Oprah Winfrey'in konutunun da olduğu 300 ev hasar gördü.

Son Güncelleme: 11.01.2018 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.