Abdullah Cömert, doğum gününde anıldı

HATAY, () - HATAY'daki Gezi Parkı eylemlerinde 3 Haziran 2013'te polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu 22 yaşında hayatını kaybeden Abdullah Cömert, 24'üncü doğum gününde anıldı. Anma programı, Abdullah Cömert'in...

08 Mart 2015 Pazar 20:09
Abdullah Cömert, doğum gününde anıldı






HATAY, () - HATAY'daki Gezi Parkı eylemlerinde 3 Haziran 2013'te polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu 22 yaşında hayatını kaybeden Abdullah Cömert, 24'üncü doğum gününde anıldı.
Anma programı, Abdullah Cömert'in hayatını kaybettiği merkez Defne İlçesi'nin Armutlu Mahallesi'nde başladı. Burada toplanan grup sloganlar atarken, Cömert'in hayatını kaybettiği yere çiçek bıraktı. CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl'ün de katıldığı anma töreninde konuşan anne Hatice Cömert, göz yaşları içerisinde oğlunun yaşamış olsaydı 24 yaşında olacağını belirterek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi güzel bir günde doğdun oğlum. Mekanın cennet olsun" dedi.

Oğlunun fotoğrafını elinden düşürmeyen gözü yaşlı anne Cömert, daha sonra grupla birlikte oğlunun kabrinin bulunduğu Armutlu Mezarlığı'na kadar yürüdü.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.