Abdullah Gül'ün eski koruması Şahin de Iğdır'da şehit düştü

Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - IĞDIR'da PKK'lı teröristlerin saldırısında, bir dönem 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koruma polisi olan 42 yaşındaki Fehmi Şahin de şehit oldu. 13 şehit polisten Fehmi Şahin'in şehit olduğu...

08 Eylül 2015 Salı 16:15
Abdullah Gül'ün eski koruması Şahin de Iğdır'da şehit düştü






Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - IĞDIR'da PKK'lı teröristlerin saldırısında, bir dönem 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koruma polisi olan 42 yaşındaki Fehmi Şahin de şehit oldu. 13 şehit polisten Fehmi Şahin'in şehit olduğu haberi, Aydın'ın Nazilli ilçesindeki baba ocağına tez ulaştı.
Iğdır'dan, Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından yapılan bombalı saldırı Türkiye'yi yine yasa boğdu. Şehit olan polisler arasında 18 yıl Cumhurbaşkanlığı'nda koruma polisi olarak görev yapan evli ve 10 yaşında bir erkek çocuğu olan Fehmi Şahin'in de bulunduğu belirtildi. Şehidin uzman çavuş olan kardeşi Erhan Şahin, acı haberi görev yaptığı Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde alıp Nazilli'ye geldi.
Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Baki Avcı, Nazilli Garnizon Komutanı Ekrem Turan ve Nazilli İlçe Emniyet müdürü Mehmet Ali Berksoy, şehidin Karaçay Mahallesi, Hürriyet Caddesi'ndeki baba evini ziyaret etti. Bu sırada şehidin meslektaşları ve bir ambulans da evin önünde hazır olarak bekletildi. Uzman Çavuş Erhan Şahin, "Türkiye'deki tablo ortada, bu belli. Bunu sizler çözeceksiniz. İkimiz de Doğu'da görevimizi yaptık. Ben halen oradayım. Ağabeyim 18 yıl Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı koruma polisliği yaptıktan sonra Doğu'ya gitti. Şu an bu acı haberi almış olduk" dedi.

Kaymakam Okur ise Şahin ailesine taziyede bulunup, "Başınız sağ olsun. Acınızı paylaşıyorum" diye konuştu.
Babası Faruk Şahin'i daha önce kaybettiği öğrenilen şehit polis Fehmi Şahin'in annesi Nezahat Şahin'e ise haberin daha önce yakınları tarafından verildiği öğrenildi. Şehidin baba evine yakınları tarafından Türk Bayrağı asıldı.
Iğdır'da PKK saldırısında şehit olan 13 polisten Fehim Şahin'in, eşinin ve çocuğunun oturduğu Ankara'daki evine de acı haber ulaştı. Fehim Şahin'in Mamak Aşık Veysel Mahallesi'ndeki evine giden emniyet yetkilileri, şehit düştüğü haberini verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.