Ali Ağaoğlu'ndan konut sahiplerine kahvaltı

İSTANBUL (AA) - Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy Park projesi konut sahipleri ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ali Ağaoğlu, yaklaşık bir buçuk ay önce satışa...

27 Kasım 2017 Pazartesi 10:38
Ali Ağaoğlu'ndan konut sahiplerine kahvaltı






İSTANBUL (AA) - Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy Park projesi konut sahipleri ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ali Ağaoğlu, yaklaşık bir buçuk ay önce satışa çıkarılan Çekmeköy Park projesi konut sahiplerine sürpriz yaparak kahvaltı verdi.

Ağaoğlu, kısa bir zamanda yaklaşık 450 daire satılan Çekmeköy Park'ın inşaat alanının üzerine özel kurulan çadırda, 500 kişiyi ağırladı.

Kahvaltı kapsamında misafirleri ile tek tek selamlaşıp konuşan Ağaoğlu'na, oğlu Mert ve annesi Ayten Alpar ile yönetim kadrosu eşlik etti. Kahvaltıda, çocuklara eğitmenler eşliğinde oyun çadırı da kuruldu.

Son Güncelleme: 27.11.2017 08:08
Anahtar Kelimeler:
AlI Ağaoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.