Ankaralı Turgut'un kız kardeşi polisevine sığındı

Ankaralı Turgut olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş'ın kız kardeşi olduğunu ileri süren 45 yaşındaki Gülcan Karataş, oturduğu ev yıkılmaya yüz tutunca geceyi dışarıda geçirmeye başladı.

06 Mart 2016 Pazar 02:00
Ankaralı Turgut'un kız kardeşi polisevine sığındı






Ankaralı Turgut'un kız kardeşi polisevine sığındı


Ankaralı Turgut olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş'ın kız kardeşi olduğunu ileri süren 45 yaşındaki Gülcan Karataş, Karabük'te oturduğu evin duvarları çatlayınca geceyi bahçede ateş yakarak geçirdi. Kalacak yeri olmayan Karataş, akşam saatlerinde polisevine yerleştirildi.

POLİS ARAYA GİRDİ

Karabük'te evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan Gülcan Karataş'ın, Kayabaşı Mahallesi Kemiklidere Sokak'da oturduğu eski eşine ait 2 katlı müstakil evin duvarlarında dün çatlaklar oluştu. Karataş, evin her yerinde oluşan derin çatlaklar nedeniyle korkarak dışarıya çıktı. Haber vermesiyle polis ve belediye ekipleri gelerek evde inceleme yaptı. Yıkılma tehlikesi bulunan evin tahliyesine karar verilince ev çevresine de güvenlik şeridi çekildi.

AĞABEYİNE BORÇ VERDİ AMA GERİ ALAMADI

Gidecek yeri olmayan ev sahibi Gülcan Karataş, bahçede çadır ve kilim parçalarından derme çatma baraka yaptı. Evden çıkardığı kanepe ve televizyonu barakaya koyan Karataş, geceyi ateş yakarak burada geçirdi. Olayı öğrenen İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Gülcan Karataş'ı ziyaret etti. Gidecek yeri olmadığını söyleyen Gülcan Karataş'ın geçici olarak Karabük Polisevi'ne yerleştirilmesi kararlaştırıldı. Emniyet Müdürü Tezsever, Gülcan Karataş'ın sokakta kalmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Bir kaç özel eşyasını alarak polisevine giden Gülcan Karataş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaralı Turgut'un kızkardeşi olduğunu söyledi. Altınlarını ve bir miktar parasını ağabeyine borç verdiğini, ancak onun geriye ödemediğini iddia eden Gülcan Karataş, bu yüzden zor durumda kaldığını belirtti. Evin eski eşine ait olduğunu, ancak bundan sonra orada oturamayacağını ifade eden Gülcan Karataş, şöyle konuştu:  "Ev sanki yıkılıcak gibi. Sürekli kayıyor. Oturamam evde. Geceyi sokakta geçirdim. Komşularımdan kimse gelmedi. Evden bazı eşyaları bahçeye taşıdım. Ev tutmak için param yok. Evlere temizliğe gidiyorum, çöpleri döküyorum. Merdivenleri silip, süpürüyorum. Ekmek paramı öyle çıkarıyorum. Hava çok soğuk. Belediyenin ev vermesini istiyorum. Ya da bir eve yerleştirilip kiramın karşılanmasını istiyorum."


Son Güncelleme: 06.03.2016 02:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.