Arıza tramvay seferlerini aksattı

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferler, Sultanahmet İstasyonu 2. yol çıkışında yaşanan araç arızası dolayısıyla bir süre aksadı.

01 Temmuz 2018 Pazar 20:08
Arıza tramvay seferlerini aksattı






İSTANBUL (AA) - Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı Sultanahmet İstasyonu 2. yol çıkışında yaşanan araç arızasından dolayı seferlerin Bağcılar-Beyazıt ve Kabataş-Eminönü arasında yapıldığı duyuruldu. Açıklamada, teknik ekiplerin arızaya müdahale ettiği vurgulandı.

Bu arada, ekiplerin çalışması sonucu arızalı araç buradan kaldırıldı.

Metro İstanbul'dan daha sonra yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız, T1 Tramvay Hattı Sultanahmet İstasyonu Bölgesinde yaşanan tramvay arızası nedeniyle seferlerimiz Sultanahmet - Bağcılar, Eminönü - Kabataş olarak yeniden düzenlenmiştir. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

Muhabir: İlyas Kaçar, Nurettin Coşkun

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.