Arzum'a Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü

- Arzum, Technoart Blender ürünüyle Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü'ne layık görüldü

10 Kasım 2017 Cuma 11:51
Arzum'a Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü






İSTANBUL (AA) - Elektrikli ev aletleri markası Arzum, bu yıl altıncısı düzenlenen Türkiye Tasarım Haftası'nda Technoart Blender ürünüyle Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.

Arzum'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Ümit Altun Designum Tasarım Ofisi ortaklığı ile tasarladığı Technoart Blender ürünü ile Türkiye Tasarım Haftası'nda Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu.

Törende, şirket adına ödülü Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den aldı.

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Yıldız, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Arzum olarak uzun yıllar birçok ürünle uluslararası platformlarda birçok ödülün sahibi olduklarını, müşterilerini merkeze alarak geliştirdikleri ürünleri teknoloji, inovasyon ve tasarımı harmanlayarak sunduklarını bildirdi.

Birçok yeni pazara sunmaya hazırlandıkları Technoart Blender ürünü ile aldıkları bu ödülün kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Technoart, Arzum ürün kimliği ile uyumlu, yalın, ergonomik ve fonksiyonel bir el blenderı olarak tasarlandı. CMF çalışmalarıyla belirlenen renk alternatifleri ile farklı kullanıcı kitlelerinin beklentilerine hitap ediyor. Hedef kullanıcı kitlesi gözetilerek formlandırılmış Technoart Blender, çift fonksiyonlu buton ve ele oturan gövdesi sayesinde ergonomik tutuş ve rahat kullanım sağlıyor. 'Sen dokunursun değişir dünya' mottosunu temel alarak çıktığımız yolda, sunduğumuz ürünlerimizle kadınların hayatlarına dokunmaya ve değiştirmeye devam edeceğiz."

Mehtap Yıldız, ayrıca Türkiye Tasarım Haftası'nda "Design Talk" alanında düzenlenen "Bermuda Üçgeni" başlıklı panelde sanayide ürün tasarımı konusunda görüşlerini aktardı.

Bu yıl "Tasarımın Potansiyeli" temasını gündeme taşıyan Türkiye Tasarım Haftası'na ikinci kez katılan Arzum, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Tasarım Haftası boyunca ürünlerini standında sergiliyor.

Anahtar Kelimeler:
ArzumDesign Turkey 2017
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.