Arzum'un "Dijital Dönüşüm" projesi ödül aldı

- Arzum, IDC Digital Retail Summit 2017'de "Dijital Dönüşüm" projesi ile "Kurumsal Dönüşüm" kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu - Arzum İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Grup Başkanı Ünal: - "Çalışma arkadaşlarımız başlattıkları herhangi bir süreci anlık olarak uygulama üzerinden takip edebiliyorlar"

24 Ekim 2017 Salı 11:28
Arzum'un






İSTANBUL (AA) - Ev aletleri markası Arzum, International Data Corporation (IDC) tarafından organize edilen IDC Digital Retail Summit 2017'de "Dijital Dönüşüm" projesi ile "Kurumsal Dönüşüm" kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Arzum açıklamasına göre, Arzum, "IDC Digital Retail Summit 2017’de "Dijital Dönüşüm" Projesi ile "Kurumsal Dönüşüm" kategorisinde ikincilik ödülü kazandı.

Arzum İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Grup Başkanı (COO) Arif Emre Ünal, Arzum'un geride bıraktığı 51 yılda ürünlerine yansıttığı inovatif bakış açısını, iş süreçlerine de yansıtarak dijital iş süreçlerini hayata geçirmeyi başardığını belirterek, "Proje ile onay mekanizması gereken toplam 38 farklı iş süreci iş birimlerinin katkılarıyla dijital ortama taşındığını ve tüm süreçlerin hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde yönetilmesi sağlandı." bilgilerini verdi.

Proje ile Arzum’un en önemli 38 iş sürecinin hiç kağıt kullanılmadan tamamen dijital ortamda yönetilmesinin sağlandığını aktaran Ünal, web tabanlı ve mobil uyumlu uygulama ile süreçlerin ilerlemesi sırasında oluşan tüm verilerin ERP, CRM ve Satış Sonrası uygulamaları ile entegre şekilde veri tabanına aktarıldığını kaydetti.


- "Süreç tasarımı ve uygulama kullanım eğitimleri verdik"


Ünal değerlendirmesine şöyle devam etti:

"Çalışma arkadaşlarımız başlattıkları herhangi bir süreci anlık olarak uygulama üzerinden takip edebiliyorlar. Onay mekanizması tamamlanan süreçlere ait bilgilendirme mesajları otomatik olarak üretilip süreç sahiplerine iletiliyor. Ayrıca tüm süreçler uygulama üzerinden izlenip tüm detaylarıyla raporlayabiliyor. Projede ortaya koyduğumuz en önemli farkın projeye dahil ettiğimiz süreç sahiplerinin ihtiyaçları olan süreçleri kolay bir şekilde tasarlayıp dijital süreçleri hayata geçirmeleri için kendilerine verdiğimiz eğitimler olduğunu görüyoruz.

Klasik bakış açısıyla ilerleseydik projeyi bir bilgi teknolojileri (BT) projesi olarak görüp iş birimlerinden alınan talepleri hayata geçirmemiz gerekirdi. Bunun yerine iş ortağımızdan şimdiye kadar denenmediği bilgisini aldığımız bir yöntemle ilerlemeyi tercih ettik. İş birimlerini projeye birer süreç tasarımcısı olarak dahil edip süreçleri onların katkılarıyla dijitalleştirmeyi daha uygun bulduk. Projeye başlarken iş birimlerinden projede yer alan çalışma arkadaşlarımıza süreç tasarımı ve uygulama kullanım eğitimleri verdik. Bu sayede iş birimlerimizdeki dijital süreç anahtar kullanıcılarımız hem projede çok daha istekli olarak yer aldılar."

Anahtar Kelimeler:
ÖdülArzumIDC
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.