Azeri milletvekilinden birlik ve beraberlik çağrısı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, () - AZERBAYCAN Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Adıyaman'da GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'GAP Oskarları' ödül töreninde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Adıyaman'da...

11 Nisan 2015 Cumartesi 21:31
Azeri milletvekilinden birlik ve beraberlik çağrısı






Mahir ALAN/ ADIYAMAN, () - AZERBAYCAN Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Adıyaman'da GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'GAP Oskarları' ödül töreninde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Adıyaman'da GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'GAP Oskarları', düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Adıyaman Üniversitesi'nde düzenlenen ödül törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, gazeteciler ve davetliler katıldı.
Törende Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva'ya, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ilişkilerin gelişmesinde büyük katkılar sunmasından dolayı 'Yılın yabancı siyasetçisi' ödülü verildi. Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerinin tarihine değinerek birlik ve beraberlik çağrısı yapan Paşayeva, şunları söyledi: "Birlik, beraberliğimiz, kardeşliğimizi bu coğrafyada el ele vererek birlik, beraberlik içinde mükemmel kılacağız ki gözyaşlarını durduralım. Artık gözyaşları ağlasın. Bu bölgede gücümüzü artıralım ki haksızlıklara karşı mücadele edelim. Gücümüzü artıralım ki bölgemizde oynanan oyunların farkına varalım. Çünkü bu oyunların bedelini ödeyenler, bu topraklarda yaşayan bizim insanımız. Acısını çektik, bu yüzden bu oyunlara izin vermemek için birliğimizin, beraberliğimizin daha iyi olması gerekir. Bu düşünce etrafında birleşmemiz gerekir."
Törende Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a 'Yılın siyasetçisi', Mine Çayıroğlu'na 'Yılın sanatçısı', Fas'ın Türkiye Büyükelçisi Lotfi Aoud ve Arnavutluk’un Türkiye Büyükelçisi Genci Mucaj ise 'En başarılı diplomatlar' ödülü verildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.