Babasının kurduktan 40 gün sonra öldüğü futbol takımını şampiyon yaptı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, babasının ölmeden 40 gün önce kurduğu Zonguldak Ereğlispor Kulübü'ne başkan olduktan iki yıl sonra şampiyon yapan Kaan Kocaman, gözyaşlarını tutamadı. Daha önceden amatör kulüplerde başkanlık yapan...

17 Mayıs 2015 Pazar 18:39
Babasının kurduktan 40 gün sonra öldüğü futbol takımını şampiyon yaptı






ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, babasının ölmeden 40 gün önce kurduğu Zonguldak Ereğlispor Kulübü'ne başkan olduktan iki yıl sonra şampiyon yapan Kaan Kocaman, gözyaşlarını tutamadı.
Daha önceden amatör kulüplerde başkanlık yapan 68 yaşındaki Mehmet Kocaman, Ekim 2013’de Zonguldak Ereğli Spor Kulübü'nü kurmak için girişimlere başladı. Ancak Mehmet Kocaman, 3 Kasım 2013'de beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Zonguldak Ereğli Spor Kulübü ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 23 Ocak 2014 de resmi olarak tescillendi. Kulübün başkanlığına ise Mehmet Kocaman'ın oğlu Kaan Kocaman seçildi. Zonguldak Ereğli Spor Kulübü, ilk sezonunda finalde kaybederek şampiyonluğu kaçırdı. Ereğlispor, ikinci sezonunda 4 takımın yer aldığı 2’nci Amatör Küme Ereğli Grubu’nda Yenimahalle'yi 4-0 yenerek gelecek sezon 1'inci Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazandı.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte gözyaşlarını tutamayan Kaan Kocaman, şampiyonluğu babasına armağan ettiğini söyledi. Kulübün kendisine babasından miras kaldığını belirten Kocaman, şöyle konuştu:
"Annem beyin kanaması geçirdi ve felç oldu. O haliyle bu maçı soruyor. Rabbime milyonlarca kez şükürler olsun. İlk günden beri çok zorluklar yaşadık. Ben bugün çok mutluyum. Babamın ruhu şad olsun. Kulübü kurduktan 40 gün sonra vefat etti. Göremedi burayı. Bu takımı saha da göremedi. Şampiyonluk ona armağan olsun. Bundan sonra eklimden geleni babam ve bu aslanlar için yapacağım."
Şampiyonluk kupasını alan futbolcular ise antrenör Erkan Kılıçarslan ve başkan Kaan Kocaman'ı havaya atarak sevinç gösterisinde bulundu. Kocaman, futbolcuları şampiyonluk primi olarak Antalya'da 5 gün tatile götüreceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.