Başarılı sunucu tensikat kurbanı

Yazılı ve görsel basında birçok başarılı çalışmalara imza atan Pınar Işık Ardor tensikat kurbanı oldu.

31 Ekim 2018 Çarşamba 14:01
Başarılı sunucu tensikat kurbanı






Başarılı sunucu tensikat kurbanı
   Yazılı ve görsel basında birçok başarılı çalışmalara imza atan Pınar Işık Ardor tensikat kurbanı oldu.Ekonomik kriz Türkmedya’yı da vurdu. Grup içindeki gazete ve televizyondan işten çıkartmalar devam ediyor. En dikkat çeken isimse 2 yıldır gazetenin siyasi röportajlarını yapan Pınar Işık Ardor. Başarılı gazetecinin görevine sayfa sayısının azaltılması ve ekonomik sebep gerekçe gösterilerek son verildi.

   Pınar Işık Ardor, Akşam Gazetesi’nde her pazartesi yaptığı röportajlarla dikkat çekiyordu.Pınar Işık Ardor’un ABD’de yayımlanan Global Daily News’le çalışmaya devam edeceği öğrenildi.

Grupta tenkisatın devam etmesi bekleniyor. 

Pınar Işık Ardor kimdir?
İstanbul Üniversitesi İktisat mezunu. Balıkesir doğumlu. 7 yıl bankacılık tecrübesinden sonra sektör değişikliği yaparak medyaya geçti. Yaklaşık 14 yıldır medyada kesintisiz çalışmaktadır.Başta Cem Tv , TV EM olmak üzere  bir çok televizyonda Ana haber spikerliği ve siyasi programlar yapan Ardor,  son 2 yıldır Akşam Gazetesi'nde Ankara'nın nabzını tutuyordu.

Medyaradar

Son Güncelleme: 31.10.2018 14:20
Anahtar Kelimeler:
Pınar Işık Ardor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.