Belediye anons etti, Dinarlılar yolda mahsur kalan vatandaşları evlerinde misafir etti

AFYONKARAHİSAR, () - İZMİR  - Afyonkarahisar karayolunu kullanan ve Dinar'dan geçen vatandaşlar kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarda mahsur kaldı.  Vatandaşlar geceyi ilçedeki misafirhanelerde geçirdi. Yer bulamayan vatandaşlar belediye...

12 Şubat 2015 Perşembe 17:32
Belediye anons etti, Dinarlılar yolda mahsur kalan vatandaşları evlerinde misafir etti






AFYONKARAHİSAR, () - İZMİR  - Afyonkarahisar karayolunu kullanan ve Dinar'dan geçen vatandaşlar kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarda mahsur kaldı.  Vatandaşlar geceyi ilçedeki misafirhanelerde geçirdi. Yer bulamayan vatandaşlar belediye tarafından yapılan hoparlör ilanı ile Dinarlı aileler tarafından evlerinde misafir edildi.

SÜRÜCÜLER KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE TEPKİ GÖSTERDİ

İzmir - Afyonkarahisar karayolunu kullanan ve Dinar'dan geçmekte olan otobüs, kamyon ve otomobiller dün yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kaldı. Yolllarda mahsur kalan vatandaşların yardımına Dinar Belediyesi yetişti. Belediye ekipleri yolcu otobüslerde mahsur kalan yüzlerce yolcu ilçedeki misafirhanelerde yerleştirirken araç sürücülerine de gıda yardımında bulundu. Dün gün boyunca yollarda mahsur kalan vatandaşlar Karayolları Genel Müdürlüğü'ne yolları açmaması nedeniyle büyük tepki gösterdi. Dinar Belediyesi Başkanı Saffet Acar'ın belediye iş makinelerini seferber etmesi ile yollarda ekipler tarafından gece gündüz çalışma yaptı.

YER KALMADI, DİNARLILAR EVLERİNDE MİSAFİR ETTİ

Yer bulamayan birçok vatandaşı belediye tarafından yapılan hoparlör ilanı ile Dinarlı aileler evlerini açarak misafir etti. Dün gece ilçede mahsur kalan yolculara çay ve çorba ikramı yapılırken yine belediye tarafından gündüzde araçta bulunanlara ve devlet kurumunda mahsur kalan vatandaşlara kumanya ve su dağıtıldı. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, zabıta ekipleri ile birlikte yolda mahsur kalan vatandaşlara ziyarette bulunarak yollarda ve belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KAPALI YOL KALMADI

2 gün süren esaret, kar yağışının dün öğleden sonra hafiflemesiyle sona erdi. Şehirlerarası bağlantı yollarında yapılan temizlik ve tuzlama çalışmalarının ardından ulaşım sağlanmaya başladı. Yollarda bekleyen TIR ve diğer araçların geçişine izin verildi. Bağlantı yollarının tamamının açık olduğu belirtilirken, buzlanma tehlikesine karşı Karayolları ekiplerinin tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Trafik ekipleri, sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.