Bergama'da teröre tepki gösteren grup HDP tabelasını indirdi (2)

İŞHANINDAN ÇIKARILIYOR İzmir'in Bergama İlçesi'nde gece bir grup tarafından ofislerine zarar verilen HDP İlçe Başkanlığı'na bir üzücü haber de partinin bulunduğu İşhanı'nın yönetiminden geldi. Ege İşhanı'nın Yönetim Kurulu...

07 Eylül 2015 Pazartesi 17:33
Bergama'da teröre tepki gösteren grup HDP tabelasını indirdi (2)






İŞHANINDAN ÇIKARILIYOR
İzmir'in Bergama İlçesi'nde gece bir grup tarafından ofislerine zarar verilen HDP İlçe Başkanlığı'na bir üzücü haber de partinin bulunduğu İşhanı'nın yönetiminden geldi. Ege İşhanı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Halim Ege yaptığı yazılı açıklamada, "Son zamanlarda ülkemizden gelen şehit haberlerinden dolayı, Ege İş Hanı Yönetim Kurulu'nun 07.09.2015'te yaptığı toplantıyla, HDP İlçe Başkanlığı'nın yer aldığı ofisi bugün itibarıyla boşaltma kararı alınmıştır. Duyurulur" dedi.
Öte yandan; geceki saldırının ardından iki TOMA ve bir akrep aracı ile çelik kuvvet ekipleri, işhanına 50 metre uzaklıktaki Emniyet Müdürlüğü önünde hazır bekletiliyor.

Cevdet ŞEN/BERGAMA(İzmir), ()

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.