Bilal Erdoğan, Kastamonu'da ziyaretlerde bulundu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, ()- TÜRKİYE Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kastamonu'da ziyaretlerde bulundu. Bu sabah kente gelen Bilal Erdoğan,...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 16:58
Bilal Erdoğan, Kastamonu'da ziyaretlerde bulundu






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, ()- TÜRKİYE Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kastamonu'da ziyaretlerde bulundu.
Bu sabah kente gelen Bilal Erdoğan, Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'nda, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıya katıldı. Toplantıda, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkanı AK Partili Tahsin Babaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay da yer aldı. Toplantının ardından Ensar Vakfı Kastamonu Şubesi'ni ziyaret eden Erdoğan, Kuzeykent Ulu Camisi'nde öğle namazını kıldı. Erdoğan, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'ni, valilik ve belediyeyi de ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.