Bingöl'de teröre tepki

Aziz ÖNAL/BİNGÖL, ()- BİNGÖL'de, Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Ülkü Ocakları'na üye bir grup, ellerinde Türk bayrakları ile Saat Kulesi önünde toplanarak, son günlerde yaşanan terör olaylarına, yaptıkları basın açıklaması...

08 Eylül 2015 Salı 19:04
Bingöl'de teröre tepki






Aziz ÖNAL/BİNGÖL, ()- BİNGÖL'de, Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Ülkü Ocakları'na üye bir grup, ellerinde Türk bayrakları ile Saat Kulesi önünde toplanarak, son günlerde yaşanan terör olaylarına, yaptıkları basın açıklaması ile tepki gösterdi.
Ellerinde Türk bayrakları ile Dörtyol Saat Kulesi önünde toplanan grup adına konuşan Kamu-Sen Bingöl Temsilcisi Sedat Dursun, Dağlıca ve Iğdır'da düzenlenen saldırıları lanetleyerek, şöyle konuştu:
"Son günlerde yurdumuzun dört bir yanında artarak devam eden terör olayları ile milletimizin yüreği dağlanmıştır. 6 Eylül'de Hakkari Dağlıca'da iki ayrı zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen 400 kilogramlık patlayıcı ile yapılan saldırıda 16 askerimiz şehit olmuş, 6 askerimiz yaralanmıştır. Bugün 8 Eylül'de Iğdır'da polisimizin geçişi sırasında yola döşenen 1 tonluk bombanın patlatılması sonucu 13 polisimiz şehit olmuş, 2 polisimiz de yaralanmıştır. Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlerle çözüm süreci adı altında gelinen noktada bedelini vatan evlatları ödemektedir. Biz terörle müzakere değil, mücadele edilir derken, birileri önce akil adamlarla milletin nabzını yokladı, sonra da İmralı ile müzakereye oturdu. Türkiye'de 13 yıldır tek başına iktidar olan, hukuku tanımayan, istediğini atayan, istediğini görevden atan, her şeye müdahaleyi kendinde hak gören bir iktidar varken, hiç bir sorunu çözemeyenler 400 vekili ne için istemektedir?"
PKK'nın 22 yıldır 35 bin insanın hayatını yitirmesine sebep olduğunu belirten Dursun, "Başta Dağlıca'da şehit olan askerlerimiz ve Iğdır'da şehit olan polislerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk Milleti'ne başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından grup üyeleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.