Can Kurtaran timleri, Kocaeli'de 51 kişiyi boğulmaktan kurtardı

KANDIRA (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra ve  İzmit Körfezi'nin Karamürsel ilçeleri sahillerinde hafta sonu serinlemek için denize girerken boğulma tehlikesi geçiren 51 kişi, Büyükşehir Belediyesi...

07 Eylül 2015 Pazartesi 13:01
Can Kurtaran timleri, Kocaeli'de 51 kişiyi boğulmaktan kurtardı






KANDIRA (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra ve  İzmit Körfezi'nin Karamürsel ilçeleri sahillerinde hafta sonu serinlemek için denize girerken boğulma tehlikesi geçiren 51 kişi, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) bağlı cankurtarma timleri tarafından kurtarıldı.
Kandıra'nın Karadeniz sahillerindeki Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Cebeci ile İzmit Körfezi'nin Karamürsel Altınkemer, Ereğli Kumyalı ve Bayramoğlu plajlarında görev yapan Can Kurtarma Timleri, hafta sonu tatili fırsat bilerek sahilleri dolduran ve boğulma tehlikesi geçiren 51 kişiye müdahelede bulundu. Ekipler Cebeci'de 28, Kumcağız'da 10 Sarısu'da 2 ve Bayramoğlu'nda 11 boğulma tehlikesi geçiren kişiyi kurtardı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürürken, ambulans birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlanan çok sayıda vatandaşın yardımına koştu. 138 kişi, Büyükşehir Belediyesi sağlık ekiplerinin ambulans hizmetinden yararlandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.