Çiftçi karı- koca, şarbon şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'in Sivirihasar ilçesinde oturan Ali Ekinci ile eşi Bahar Ekinci, şarbon hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Sivrihisar ilçesinin daha önce köy olan Sadıkbağı Mahallesi'nde oturan...

21 Ağustos 2015 Cuma 18:57
Çiftçi karı- koca, şarbon şüphesiyle hastaneye kaldırıldı






Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'in Sivirihasar ilçesinde oturan Ali Ekinci ile eşi Bahar Ekinci, şarbon hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Sivrihisar ilçesinin daha önce köy olan Sadıkbağı Mahallesi'nde oturan ve çiftçilik yapan Ali Ekinci ile eşi Bahar Ekinci rahatsızlanınca yakınları 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibi, Ekinci çiftinde şarbon hastalığı belirtileri tespit etti. Sağlık görevlileri özel giysiler giyip Ekinci çiftini iki ayrı ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Tedavi altına alınan Ali Ekinci ile Bahar Ekinci'ye şarbon hastalığının yedikleri bir hayvanın etinden geçmiş olabileceği belirtilirken Sağlık Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri Sadıkbağı Mahallesi'nde şarbon hastalığı ile ilgili çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.