Çorum'da teröre tepki yürüyüşü

ÇORUM'da Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı nedeniyle teröre tepki yürüyüşü düzenlendi. Çorum Hürriyet Meydanı'nda dün gece bir araya gelen Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üyesi çok sayıda kişi, terör örgütü PKK'nın...

07 Eylül 2015 Pazartesi 13:30
Çorum'da teröre tepki yürüyüşü






ÇORUM'da Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı nedeniyle teröre tepki yürüyüşü düzenlendi.
Çorum Hürriyet Meydanı'nda dün gece bir araya gelen Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üyesi çok sayıda kişi, terör örgütü PKK'nın Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki saldırısını protesto etti. Şehitler için dua eden grup, ellerindeki Türk bayrakları ile slogan atarak yürüdü. Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal, Hakkari'deki çatışmada çok sayıda askerin şehit düştüğünü belirterek, "Çatışmalarda şehitlerimiz ve yaralılarımız olduğu söyleniyor. Bu memleket üzerine en ufak hesap güden kim varsa bugüne kadar vermiş olduğumuz şehitlerin ailelerinin yaşadığı acıların Allah binlerce katını onlara yaşatsın. Şehitlere yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.
Ülkücülerin hiçbir oyunun figuranı olmayacağını dile getiren İmal, vatanın bütünlüğünü tehlikede gördüklerinde bütün ülkücülerin bu vatan için canını vereceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.