Doğa Koleji öğrencileri Dünya Su Günü'nü kutladı

  Ezgi ÇAPA/İSTANBUL, () DOĞA Koleji öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü’nde suyun önemine dikkat çekmek için Sultanahmet Meydanı’nda etkinlik düzenledi. Dünyanın en büyük çevre sorunlarından olan ‘susuzluk’a...

22 Mart 2015 Pazar 13:21
Doğa Koleji öğrencileri Dünya Su Günü'nü kutladı






 

Ezgi ÇAPA/İSTANBUL, () DOĞA Koleji öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü’nde suyun önemine dikkat çekmek için Sultanahmet Meydanı’nda etkinlik düzenledi.

Dünyanın en büyük çevre sorunlarından olan ‘susuzluk’a karşı kamuoyu oluşturmak adına düzenlenen etkinlikte, öğrenciler çöp poşetleri, atıklar, şişe kapaklarından hazırladıkları kostümlerle sahne aldı. Renkli kıyafetleriyle sahneye çıkan defile yapan öğrenciler, drama, ritm, dans gösterileriyle de kendilerini izleyemeye gelen velilerinden büyük alkış topladı. Etkinlikte Özel Topkapı Doğa Okulu, Özel Sarıyer Doğa Koleji, Özel Bayrampaşa Doğa Koleji, Özel Gaziosmanpaşa Doğa Koleji, Özel Beyoğlu Doğa Koleji, Çapa İlkokulu, Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu, Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan yaklaşık 400 kişi yer aldı. Öğretmen Ayşenur Berktaş etkinliği, çocuklara suyu nasıl bilinçli kullanabileceklerini göstermek için düzenlediklerini ifade etti.

Etkinlikte yer alan 3. Sınıf öğrencisi Öykü Erden “Su olmazsa yaşayamayız” derken, etkinliğe ağaç kostümü ile katılan Emir Evcimen çocuklara suyu tasarruflu kullanmaları çağrısında bulundu. 

(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.