Eczane'de dehşet; Bıçaklı saldırganı polis ayağından vurdu

İstanbul Kağıthane'de, eczaneden reçetesiz ilaç almaya çalışan bir kişi ile tartışan polis memuru, kendisine bıçakla saldıran kişiyi tabancayla bacağından vurdu.

24 Aralık 2015 Perşembe 00:54
Eczane'de dehşet; Bıçaklı saldırganı polis ayağından vurdu






Polis, eczanede kendini bıçaklayanı ayağından vurdu

İstanbul Kağıthane'de, eczaneden reçetesiz ilaç almaya çalışan bir kişi ile tartışan polis memuru, kendisine bıçakla saldıran kişiyi tabancayla bacağından vurdu.

Olay, saat 21.30 sıralarında Gürsel Mahallesi Namzet Sokak'ta bulunan bir nöbetçi eczanede meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, eşi ve kızı ile eczaneye ilaç almaya gelen polis memuru Y.Ç. sıra beklerken içeriye M.B.K. adlı kişi girdi. Reçetesi olmadığı halde antibiyotik isteyen M.B.K., eczacının ilacı reçetesiz veremeyeceklerini söylemesi üzerine bağırmaya başladı.

Kendisini uyaran polis memuru ile tartışan M.B.K., sinirli bir şekilde dışarı çıktı. Yan tarafta bulunan bir büfeden bıçak alan M.B.K. tekrar eczaneye geldi. M.B.K, bıçağı polis memuruna rastgele sallarken, polis memuru Y.Ç. de beylik tabancasını çıkararak havaya ateş açtı. Bu sırada, polis memurunu kasığından yaralayan M.B.K, panikleyerek eczaneden çıkıp kaçmaya başladı. Yaralı halde saldırganın peşinden koşmaya başlayan polis memuru, saldırganı Tonoz Sokak'ta yakalayarak sol bacağından tabancayla vurdu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri polis memuru ile M.B.K'yı ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan 2 yaralının da sağlık durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.

Olayın ardından nöbetçi eczane kapatıldı. Çalışanlar eczanenin kepengine 'Silahlı saldırı nedeniyle eczane kapanmıştır. Nöbet iptal' yazılı bir kağıt asarken, ilaç almaya gelenler başka nöbetçi eczanelere yöneldi.


Son Güncelleme: 24.12.2015 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.