Edirne’de 8 saatlik elektrik kesintisi esnafa kepenk kapattırdı

Ali Can ZERAY / EDİRNE,() - EDİRNE’de Trakya Dağıtım Şirketi (TREDAŞ) tarafından kent genelinde merkez köyler ile Süloğlu, Lalapaşa ve Uzunköprü İlçesi ve köylerinde planlı bakım çalışması nedeniyle 8 saatliğine enerji verilemedi. TREDAŞ’ın...

09 Ağustos 2015 Pazar 14:54
Edirne’de 8 saatlik elektrik kesintisi esnafa kepenk kapattırdı






Ali Can ZERAY / EDİRNE,() - EDİRNE’de Trakya Dağıtım Şirketi (TREDAŞ) tarafından kent genelinde merkez köyler ile Süloğlu, Lalapaşa ve Uzunköprü İlçesi ve köylerinde planlı bakım çalışması nedeniyle 8 saatliğine enerji verilemedi.
TREDAŞ’ın kent genelinde bakım çalışması yapması sabah saat 06.00 ile 14.00 arasında elektikleri kesmesi nedeniyle esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı. Tarihi Ali Paşa ve Bedesten Kapalı Çarşısı’na gezmeye gelen çok sayıda yerli ve yabancı turistler geri dönmek zorunda kaldı. Açık olan az sayıda iş yeri kapı önünde jeneratör çalıştırarak müşterilerine hizmet veriyor. TREDAŞ’dan bakım süresinin tahmini olarak 16.00’ya kadar devam edeceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.