Edirne'de teröre bayraklı tepki

Ali Can ZERAY/EDİRNE,()-HAKKARİ Dağlıca’da PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıların uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 16 askerin şehit omasının ardından Edirne'de esnaf işyerlerine vatandaşlar da evlerine Türk...

07 Eylül 2015 Pazartesi 17:51
Edirne'de teröre bayraklı tepki






Ali Can ZERAY/EDİRNE,()-HAKKARİ Dağlıca’da PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıların uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 16 askerin şehit omasının ardından Edirne'de esnaf işyerlerine vatandaşlar da evlerine Türk bayrakları astı.   Türkiye'yi yasa boğan Dağlıca'daki terör saldırısının ardından bugün Edirne'de vatandaşlar evlerini ve işyerlerine bayrak ve Atatürk fotoğrafları ile donattı. Edirne Belediyesi de binasını, 'Terörü lanetliyoruz, Şehit ailelerine sabır diliyoruz’ yazılı siyah pankart ve Türk bayrağı konuldu. Edirne Belediyesi kent genelinde ev ve iş yerlerine asılmak üzere 20 bin Türk bayrağı dağıttı. Edirne Şehit Alileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal paylaşım sitesi hesabından, ‘Milletimize bu acıyı yaşatanları lanetle kınıyoruz’ yazılı mesaj yayınladı. ‘Öfkeliyiz sinirliyiz’ yazısıyla başlayan mesajda:
'Kim bir ananın ağlamasını istiyorsa o namussuzdur. Kim bir anayı ağlatıyorsa o şerefsizdir. Kim ki bunu siyasi istikbali için kullanıyorsa işte o hem namussuz, hem de şerefsizdir' denildi. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.