Eğitime kar engeli, iki kentte okullar tatil

Eğitime kar engeli

26 Şubat 2018 Pazartesi 22:56
Eğitime kar engeli, iki kentte okullar tatil






Eğitime kar engeli, iki kentte okullar tatil

   Eğitime kar engeli.Edirne ve Kırklareli'nde eğitime kar nedeniyle 1 gün ara verildi.Öğrencilere son dakika kar tatili haberi geldi! Yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne ile Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde ilk, orta ve lise dereceli okullarda yarın için eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.  

   Edirne’de aniden bastıran yoğun kar yağışının ardından Edirne Valiliği, eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.Valilik duyurusunda “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı ve muhtemel buzlanma nedeniyle il merkezinde ve tüm ilçelerimizde bulunan resmi-özel ilk ve orta dereceli okullarımız 27 şubat Salı günü (1 gün) valilik kararı ile tatil edilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 27/02/2018 tarihinde izinli sayılacaktır” denildi.Edirne’de yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne Valiliği eğitime bir gün ara vermesinin ardından Trakya Üniversitesi de tatil olduğunu açıkladı. Trakya Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Trakya Üniversitesi Senatosu’nun kararı ile kötü hava şartları nedeniyle 27 Şubat 2018 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Öğrencilerimize duyurulur” dedi.Kırklareli’nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilk, orta ve lise dereceli okullarda yarın için eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
KarEdirneKırklareli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.