Elektroşok ile balık avı, iki can aldı

Beyşehir'de daha çok kişisel güvenlik için kullanılan elektroşok cihazı ile gölde balık avlamak isteyen amca çocukları Ahmet Aydoğan ve Serdar Aydoğan akıma kapılarak öldü.

30 Aralık 2015 Çarşamba 02:40
Elektroşok ile balık avı, iki can aldı






Elektroşok ile balık avı, iki can aldı

Elektroşok cihazı ile göl kıyısında balık avlamaya çalışan iki genç, akıma kapılarak can verdi. Konya'nın Beyşehir ilçesinde elektroşok cihazı ile gölde balık avlamak isteyen amca çocukları Ahmet Aydoğan ve Serdar Aydoğan akıma kapılarak öldü.

Olay, akşam saatlerinde Beyşehir Gölü kıyısında bulunan Gölkaşı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Ahmet Aydoğan ve 28 yaşındaki amcaoğlu Serdar Aydoğan balık tutmak için elektroşok cihazını suya tuttukları sırada akıma kapılarak ağır yaralandı. Havanın kararmasıyla göl kıyısına giden yakınları amca çocuklarını kıyıda hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağırılan ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet ve Serdar Aydoğan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kıyıda elektroşok cihazı, akü ve kablolar buldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Son Güncelleme: 30.12.2015 02:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.