Erdoğan: Ben ne ağayım, ne sultanım, hizmetkarım (4)

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret etti. Otobüs ile belediyeye giderken güzergah üzerinde kendisine sevgi gösterisinde bulunanları el...

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:03
Erdoğan: Ben ne ağayım, ne sultanım, hizmetkarım (4)






BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret etti. Otobüs ile belediyeye giderken güzergah üzerinde kendisine sevgi gösterisinde bulunanları el sallayarak selamlayan ve çocuklara hediyeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye önünde toplanan kalabalığa balkondan kısa bir konuşma yaptı. Kente yapılan hizmetlere ilişkin bilgiler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanı Hüsrev Kutlu ile yaptığı görüşmenin ardından uçakla Ankara’ya döndü. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.