Erzincan'da bisikletli düğün konvoyu

Erzincan’da gelinlik ve damatlıkla bisiklete binen Ceren-Tayfun Gündüz çifti, arkadaşları ile birlikte konvoy yaptı.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 14:49
Erzincan'da bisikletli düğün konvoyu






Erzincan'da bisikletli düğün konvoyu


Erzincan Bisikletliler Derneği üyesi Tayfun Gündüz ve Ceren Gündüz, düğünlerine yine bisikletleriyle gitti. Rengarenk balonlarla süsledikleri bisikletlerine gelin ve damatlıkla binen çift, Erzincan sokaklarında yine onlarca bisikletin eşliğinde gezdi. Erzincan Haber

Doktor olan Tayfun Gündüz, "Bu güzel günümde sevenlerimle beraber bisiklet turu yapıyoruz.  Eşimle beraber bisiklete bineceğiz, Sanırım Erzincan’da bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Bisikleti ve doğayı seviyoruz. Motorlu araçlara hayır diyoruz" diye konuştu.

Gelin Ceren Gündüz ise eşinden dolayı bisikleti sevmeye başladığını belirtti. Erzincan sokaklarında bir süre tur atan gelin ve damat vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
 
Anahtar Kelimeler:
Erzincan Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.