Erzurum'a lüks mesire alanı

Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, () - ERZURUM Büyükşehir Belediyesi, 'yeşil ve doğa' konseptli çalışması kapsamında 7 dönüm araziyi, lüks mesire alanı yapacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Yakutiye İlçesi'ndeki eski havalimanı...

26 Ağustos 2015 Çarşamba 12:11
Erzurum'a lüks mesire alanı






Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, () - ERZURUM Büyükşehir Belediyesi, 'yeşil ve doğa' konseptli çalışması kapsamında 7 dönüm araziyi, lüks mesire alanı yapacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Yakutiye İlçesi'ndeki eski havalimanı yolu kenarına mesire alanı yapmak için proje hazırlandı. Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in isteği üzerine hazırlanan 'yeşil ve doğa' konseptli çalışma, Erzurumlu'lara doğayla iç içe dinlenme ve spor yapma olanağı verecek.
Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 6 bin 934 metrekareye çim serilecek, 15 bin 397 metrekareye de andezit döşeme yapılacak. Projesi büyük beğeni alan lüks mesire alanına 454 ağaç, 78 tür çalı, 55 kare, 13 altıgen çardak, oturma bankları, fitness aletleri, çeşme ve çocuk oyun alanları inşa edilecek.
Yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak olan projenin gelecek yıla kadar tamamlanması planlanıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.