Evin tek çocuğu Dağlıca'da şehit düştü

HAKKARİ Dağlıca'da terör örgütü PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen 16 askerden birinin Salihlili Uzman Onbaşı 22 yaşındaki Özgür Yatakdere olduğu öğrenildi. İki ayda üçüncü şehidini veren Salihli, bir kez...

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:37
Evin tek çocuğu Dağlıca'da şehit düştü






HAKKARİ Dağlıca'da terör örgütü PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen 16 askerden birinin Salihlili Uzman Onbaşı 22 yaşındaki Özgür Yatakdere olduğu öğrenildi. İki ayda üçüncü şehidini veren Salihli, bir kez daha aynı acıyla sarsıldı. Şehit Yatakdere'nin evin tek çocuğu olduğu belirtildi.
Yüksekova'nın Dağlıca Kırsalında PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcıyla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 16 askerden birinin Manisa'nın Salihli İlçesi doğumlu Uzman Onbaşı 22 yaşındaki Özgür Yatakdere olduğu öğrenildi. Hüseyin Yatakdere ve Saniye Yatakdere çiftinin tek çocuğu olan Özgür Yatakdere'nin şehit haberini; MHP'li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz birlikte aileye bildirdi. Sinir krizi geçiren aileye, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Şehidin evine de Türk Bayrağı asıldı.
SALİHLİ'DE 2 AYDA ÜÇÜNCÜ ŞEHİT ACISI
Son aylarda artan terör saldırıları sonrası Salihli, üçüncü kez şehit acısıyla sarsıldı. Geçen Temmuz ayında Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde düzenlenen saldırılarda polis memuru 30 yaşındaki Mehmet Uyar ile Lice İlçesi'nde ise Jandarma Astsubay Başçavuş 37 yaşındaki İsmail Yavuz şehit edilmişti.
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.