Faslı hattatın Erdoğan sevinci

Faslı hat sanatçısı Ömer el-Hadi, Türkiye'deki seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini deri cilt üzerine işleyerek ifade etti.

26 Haziran 2018 Salı 00:02
Faslı hattatın Erdoğan sevinci






KENİTRA (AA) - Faslı hat sanatçısı Ömer el-Hadi, Türkiye'deki seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini deri cilt üzerine işleyerek ifade etti.

AA muhabirine konuşan Hadi, dün Türkiye'de yapılan seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanmasından çok mutlu olduğunu ve bunu sanatıyla kalıcı hale getirmek istediğini belirtti.

Başkent Rabat’ın kuzeydoğusunda yer alan Kenitra kentinde yaşayan Hadi, Erdoğan'ın portresini 70 santimetre uzunluğunda 40 santimetre genişliğinde keçi derisi üzerine resmettiğini söyledi.

Hadi, "Çok sevdiğim Erdoğan'ın zaferini duyduktan hemen sonra bu tarihi anı kaydetmek istedim. En büyük isteğim Erdoğan'ı çizdiğim bu ilk resmimi ona ulaştırabilmek." dedi.

Erdoğan'ın portresinin altına yazdığı yazıda tebriklerini sunan Faslı hattat, "Halktan gücünü alan ve fakir fukaranın yanında yer alan Recep Tayyip Erdoğan, ümmetin duası seninle." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.