Gebzeli Gazeteci Murat Tosunoğlu Öldü

GEBZE (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde yayımlanan Kocaeli Gerçek Gazetesi ve Gerçek Ajans'ın sahibi gazeteci 48 yaşındaki Murat Tosunoğlu, bu sabaha karşı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Gebze'de çeşitli...

10 Ekim 2014 Cuma 11:43
Gebzeli Gazeteci Murat Tosunoğlu Öldü






Gebzeli Gazeteci Murat Tosunoğlu Öldü

GEBZE (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde yayımlanan Kocaeli Gerçek Gazetesi ve Gerçek Ajans'ın sahibi gazeteci 48 yaşındaki Murat Tosunoğlu, bu sabaha karşı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Gebze'de çeşitli gazetelerde muhabirlik yaptıktan sonra Kocaeli Gerçek Gazetesi ve Gerçek Ajans'ı kuran, bölgede sevilen bir kişilik olan Murat Tosunoğlu gece evinde kalp krizi geçirdi. yakınları tarafından Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Murat Tosunoğlu kurtarılamadı. 
Cenazesi bugün ikindi vakti kılınacak namazdan sonra Gebze'de toprağa verilecek olan murat Tosunoğlu bekardı.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.