Giresun Belediyesi yasta: Araçlara siyah kurdele bağlandı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, () - GİRESUN Belediyesi, Hakkari Dağlıca’da PKK'lı teröristlerin saldırısında 16 askerin şehit olması nedeniyle araçlarına kurdele bağladı. Ülkenin çok hassas bir dönemden geçtiğini belirten Giresun Belediye...

07 Eylül 2015 Pazartesi 17:22
Giresun Belediyesi yasta: Araçlara siyah kurdele bağlandı






Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, () - GİRESUN Belediyesi, Hakkari Dağlıca’da PKK'lı teröristlerin saldırısında 16 askerin şehit olması nedeniyle araçlarına kurdele bağladı.
Ülkenin çok hassas bir dönemden geçtiğini belirten Giresun Belediye Başkanı CHP’li Kerim Aksu, "Askerlere, polislere ve sivil halka yönelik terör eylemleri, hepimizi derinden yaralıyor. Her gün yüreğimiz yeni bir acı haberle dağlanıyor. Anadolu’da birçok eve ateş düşüyor. Terör belasını bu ülkenin başına saranları, terörden beslenenleri, terörü destekleyenleri lanetliyorum. Dağlıca’da kurulan hain tuzağın hesabı mutlaka sorulmalı. Bu ülkenin savaşa değil barışa, sevgiye ihtiyacı var. Şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı asker, polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizde yaşanan bu acılar karşısında yas tuttuğumuzu, araçlarımıza siyah kurdela bağlayarak göstermek istiyoruz. Şahsi gelecek uğruna hiç kimse ülkemizin bugün yaşadığı ortama sürüklenmesine seyirci kalamaz" dedi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.