Gökgürültüsü ile geldi şehri esir aldı

Kaç gündür yapılan uyarılar gerçekleşti. İstanbul bu sabah gökgürültüsü ile gelen sağanak yağışın etkisi altına girdi. Şehirde yağış sürerken Afad sel baskınları ve hortumlara karşı vatandaşları uyardı.

15 Ağustos 2022 Pazartesi 11:22
Gökgürültüsü ile geldi şehri esir aldı






İstanbul sağanak yağış altında!

Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarılar gerçekleşti. İstanbul’da sağanak yağış şehri teslim aldı. Afad yağışın devam edeceğinin beklendiğini belirtip sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Sabah saatlerinde istanbul’da gökgürültüsü duyuldu sonra hava karardı, önce Sarıyer ve Beykoz’un üst kesimlerinde başlayan sağanak yağış şehrin merkezi bölgelerini de esir aldı. Gelen haberlere göre Mısır çarşısında taşkınlar yaşanırken şehrin pek çok yerinde araçların mahsur kaldığı bilgisi geliyor. Yağışın bu hafta boyunca sürmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 15.08.2022 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.