Görev başında vefat eden 5. Belediye Başkanı oldu

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde daha önce belde belediyesi olan Acarlar’da belediye başkanlığı yapan 5 kişi de görev başında vefat etti.

07 Haziran 2016 Salı 10:08
Görev başında vefat eden 5. Belediye Başkanı oldu






İncirliova Belediye Meclis üyesi MHP’li Cevdet Şentürk, karaciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Beldeden mahalleye dönen Acarlar’daki makamda Belde Belediye Başkanları Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım’dan sonra 2 yıldır Acarlar koordinatörlüğü görevinde bulunan Belediye Meclis üyesi Şentürk’ün vefatı sevenlerini yasa boğdu. 1994’te de Acarlar’da belediye başkanı seçilen ANAP’lı Durmuş Ali Akcan, 1 hafta sonra kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde daha önce belde belediyesi olan Acarlar’da belediye başkanlığı yapan 4 kişi başkanlık koltuğunda öldü. Belde, mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan 66 yaşındaki Cevdet Şentürk de o koltuğa oturduktan 2 yıl sonda kanser öldü ve bu koltukta ölen 5’inci isim oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.