Hakkari şehitlerinden biri Balıkesir'den

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan Bakım Astsubay Çavuş Deniz Gökçün Balıkesir'deki baba ocağına ateş düştü. olduğu öğrenildi. Dağlıca Tabur...

07 Eylül 2015 Pazartesi 20:29
Hakkari şehitlerinden biri Balıkesir'den






HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan Bakım Astsubay Çavuş Deniz Gökçün Balıkesir'deki baba ocağına ateş düştü. olduğu öğrenildi.
Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri zırhlı araçlardan birinin içinde olduğu bildirilen şehit Astsubay Çavuş 22 yaşındaki Deniz Göçkün'ün şehit düştüğü ailesine açıklandı. Balıkesir Garnizon Komutanlığı yetkilileri, akşam şehidin Adnan Menderes Mahallesi'ndeki evine giderek annesi Ayfer Gökçün ile babası Serhat Gökçün'e acı haberi verdi. Oğullarından iki gündür haber alamayan buna rağmen umutla iyi haberi bekleyen ailesi, acı haberi öğrenince yıkıldı. Şehit astsubayın Ulaş adında bir de kardeşi olduğu öğrenildi.
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.