Hayalet villanın sahibi 10 yıldır ortalıkta yok

Muğla Marmaris'te sahibinin yıllardır uğramadığı villa, çevre sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Villanın havuzunda sık sık köpek ve kedi ölümlerinin yaşanması komşuları tedirgin ediyor...

04 Şubat 2018 Pazar 18:07
Hayalet villanın sahibi 10 yıldır ortalıkta yok






Hayalet villanın sahibi 10 yıldır ortalıkta yok

Marmaris'te yıllardır boş duran villanın havuzunda, boğularak ölmüş 1 yavru köpek, 3 kedi ve 4 fare bulundu. Site sakinleri sahibinin yurtdışında olduğu söylenen villanın 10 yıldan uzun süredir boş durduğunu ve sahibine ulaşılamadığını belirtti


Muğla'nın Marmaris ilçesinde, boş bir villanın bahçesindeki havuzda boğularak ölmüş 1 yavru köpek, 3 kedi ve 4 fare bulundu. Ölen hayvanlar, belediye ekiplerince suyu boşaltılan havuzdan çıkartılıp, gömülürken, villanın sahibine ulaşılıp, hakkında işlem yapılması için çalışma başlatıldı.

Bir ihbarı değerlendiren Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesi Emecikli Caddesi'deki Erden Sitesi'nde uzun süredir boş duran bir villanın havuzunda ölen hayvanların bulunduğunu belirledi.


SU DOLU HAVUZ KEDİ VE KÖPEK ÖLDÜRDÜ

Dün akşam üzeri vilaya giden zabıta ekipleri, yarısına kadar su dolu havuzu boşaltıp, 1 yavru köpek, 1'i yetişkin, 3 kedi, 4 fare ölüsü çıkardı.

Ölen hayvanlar katı atık depolama alanına götürülüp, gömüldü. Tahliye edilen havuzdaki çöpler ise imha edilmek üzere Marmaris Belediyesi Makine-Araç Parkı'na götürüldü.

"10 YILDIR HAYALET EV GİBİ DURUYOR"

Site sakinlerinden Vehbi Gülal, "Bu villa, 10 yılın üzerine bir süredir hayalet ev gibi atıl şekilde duruyor. Sahiplerinin yurt dışında olduğu söylendi. Kimse sahiplerine ulaşamadı. Birkaç defa havuza dolan yağmur sularını kendi imkanlarımızla boşalttık. Burada çok sayıda hayvan öldü. Koku yaptığı için kendimiz çıkararak gömdük. Bugün art arda hayvanların öldüğünü görünce, belediye zabıta ekiplerini aradık" dedi.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise boş duran villanın sahibini bulmak için çalışma başlattıklarını belirtip, "Kendilerine ulaştığımızda, haklarında kanunun el verdiği maddeler kapsamında 'tedbirsizlik' nedeniyle cezai işlem uygulayacağız. Havuz boşaltıldı. Havuz yağmur suyu ile tekrar dolarsa, bizlere bilgi verilmesini istedik. Havuz etrafını şeritle çevirerek çevresinde dolaşılmaması için uyarıda bulunduk" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.