Iğdır'daki saldırı bir şehit ateşini de Denizli'ye düşürdü

Osman Nuri BOYACI-Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - IĞDIR'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili, 24 yaşındaki Hasar Eser'in resmi nikah kıydırdığı, 1 ay sonra yapılaca düğünü beklediği hazırlıklar için...

08 Eylül 2015 Salı 16:25
Iğdır'daki saldırı bir şehit ateşini de Denizli'ye düşürdü






Osman Nuri BOYACI-Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - IĞDIR'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili, 24 yaşındaki Hasar Eser'in resmi nikah kıydırdığı, 1 ay sonra yapılaca düğünü beklediği hazırlıklar için 10 gün içinde babasının evine gelmeyi planladığı belirtildi.
Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, şehidin babasının oturduğu Merkez Efendi Mahallesi 449 Sokak'taki evine giderek, acı haberi anne Sezgi Eser ve babası Serdar Eser'e verdi. Gözyaşlarına boğulan ve fenalaşan anne- baba ile eniştesine önceden hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.
10 GÜN SONRA DÜĞÜN HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAKTI
Şehit Hasar Eser'in geçen Mayıs ayında Trabzon'da görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gül Eser ile resmi nikahını kıyıldığı, 10 Ekim'de düğünlerinin yapılacağı belirtildi. Hasar Eser'in 10 gün sonra düğün hazırlıklarına başlamak için babasının evine gitmeyi planladığı kaydedildi.
APARTMANA TÜRK BAYRAKLARI ASILDI
Şehit polisin apartmanına biri büyük iki Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası Serdar Eser'in, AK Parti eski İl Başkanı Şahin Tin'e ait Aysan- Raf'da Personel Müdürü olarak görev yaptığı belirtildi. Şehit haberini alan yakınları ve çok sayıda kişi eve akın etti. İl Emniyet Müdürü Namal, "Büyük bir acı yaşıyoruz. Aileye haber verdik. Acıları çok büyük. Fenalaşan aileye sağlık ekipleri müdahale etti. Başımız sağ olsun" dedi.

İKİNCİ GÖREV YERİYDİ
Hasar Eser'in Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra ilk görev yerinin Bilecik, ikinci görev yerinin ise şehit düştüğü Iğdır olduğu ifade edildi.
FACEBOOK PROFİLİNİ SİYAHA BÜRÜMÜŞTÜ
Son günlerde gelen şehit haberlerinin artması üzerine tepkisini göstermek için geçen 6 Eylül'de, Facebook'taki profil fotoğrafını kaldırarak yerine yası simgeleyen siyah zeminle değiştirdiği değiştirdiği görüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.