İSKİ'den su kesintisi açıklaması

Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ın bazı kesimlerine 5-6 Şubat'ta su verilemeyecek.

03 Şubat 2018 Cumartesi 19:22
İSKİ'den su kesintisi açıklaması






İSTANBUL (AA) - Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ın bazı kesimlerine 5-6 Şubat'ta su verilemeyecek.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden terfi merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından, 5 Şubat Pazartesi 10.00 ile 6 Şubat Salı 10.00 saatleri arasında 24 saat süreyle bazı bölgelere su verilemeyecek.

Çalışma nedeniyle su alamayacak bölgeler şöyle:

"Kağıthane'de; Çeliktepe, Emniyetevleri, Sultan Selim, Şirintepe, Seyrantepe ve Yeşilce Mahalleleri. Sarıyer'de; Huzur, Ayazağa, Maslak, Reşitpaşa, Pınar, Poligon, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, PTT Evleri, İstinye, Ferahevler, Çamlıtepe, Garipçe, Havantepe, Koç Üniversitesi, Maden, Rumeli Feneri, Rumeli Kavağı, Yenimahalle, Zekeriyaköy, Büyükdere, Kazım Karabekir, Kocataş, Bahçeköy Yeni ve Bahçeköy Merkez Mahalleleri. Beşiktaş'ta ise Konaklar, 4.Levent ve Yeni Levent Mahalleleri."

Muhabir: Lale Bildirici

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.