Isparta HDP teşkilatı ateşe verildi, olaylar kontrolden çıktı

PKK'nın Dağlıca yolundaki kanlı saldırısının ardından dün akşam başlayan gösteriler sırasında vatandaşların tepkisi kontrolden çıktı. Isparta'da bir grup gösterici HDP il teşkilatının bulunduğu daireyi ateşe verdi..

08 Eylül 2015 Salı 02:04
Isparta HDP teşkilatı ateşe verildi, olaylar kontrolden çıktı






Isparta HDP teşkilatı ateşe verildi, olaylar kontrolden çıktı


Terör örgütü PKK'nın Dağlıca yolundaki kanlı saldırısının ardından dün akşam başlayan gösteriler sırasında vatandaşların tepkisi kontrolden çıktı. Isparta'da bir grup gösterici HDP il teşkilatının bulunduğu daireyi ateşe verdi..

Son dakika Isparta, Isparta PKK protestosu, Isparta olaylar

HAKKARİ’deki terör saldırılarını protesto eden bir grup, Pirimehmet Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın üst katındaki HDP il başkanlığının bulunduğu daireyi ateşe verdi. İtfaiyenin güçlükle söndürdüğü yangında dairede büyük hasar oluştu.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Dağlıca bölgesindeki PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 16 askerin şehit edilmesi, 6’sının da yaralanması olayının ardından Isparta Kent Meydanı’nda toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, Pirimehmet Mahallesi’ndeki HDP binasına yürüdü. Grup, binanın dış cephesinde asılı olan HDP tabelasını indirmek istedi.

Polis bina önünde güvenlik önlemi alırken, kargaşayı fırsat bilerek daireye giren gruptan bazıları tabelayı ateşe verdi. Yangının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangının diğer binalara sıçramaması için uzun süre uğraştı. Yangın söndürülürken, binanın 4’üncü katındaki HDP İl başkanlığının bulunduğu daire kullanılamaz hale geldi. Grup ise yangın söndürme çalışmaları tamamlanana kadar olay yerinden ayrılmadı.
Son Güncelleme: 08.09.2015 02:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.