İstanbul'da bu semtlere 12 saat su verilemeyecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Terkos Osmangazi Terfi Merkezi ile Terkos - İkitelli hattı üzerinde bulunan vanalarda onarım çalışması yapılacak. Bu bağlamda bazı semtlere su verilemeyecek.

21 Aralık 2015 Pazartesi 15:20
İstanbul'da bu semtlere 12 saat su verilemeyecek!






İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı  açıklamaya göre, Terkos Osmangazi Terfi Merkezi ile Terkos - İkitelli hattı  üzerinde bulunan vanalarda onarım çalışması yapılacak. Bu bağlamda bazı semtlere su verilemeyecek.
 
Bu nedenle salı günü saat 22.00'den 23 Aralık Çarşamba günü saat  10.00'a kadar Arnavutköy'ün, M. Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mehmet Akif Ersoy,  Nenehatun, Mustafa Kemal Paşa, İslambey, Haraççı, Boğazköy İstiklal, Atatürk,  Yunus Emre, Anadolu, Hicret, Sazlıbosna, Çilingir, Karlıbayır, Mavigöl, İmrahor,  Tayakadın, Terkos, Durusu, Bolluca, Yeniköy ve Karaburun mahallelerine 12 saat  süreyle su verilmeyecek. 
 
Eyüp'te ise İhsaniye, Işıklar, Akpınar, Odayeri ve Ağaçlı  mahallelerine de aynı tarihlerde 12 saat süreyle su kesintisi olacak. 
Son Güncelleme: 21.12.2015 15:23
Anahtar Kelimeler:
Su KesintisiIskiİstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.